Αφιέρωμα για την ανδρική ομάδα 2017 – 2018

πανό

 

Το πρωτάθλημα για την ομάδα μας ξεκίνησε με τη λογική να συμμετάσχει διατηρώντας την ταυτότητά και τον χαρακτήρα της. Όπως δηλαδή συμβαίνει κάθε χρόνο. Σκοπός να παραμείνουμε μια αμιγώς Μανιάτικη ομάδα, με Μανιάτη προπονητή και την πλειοψηφία των παικτών να προέρχονται από τις ακαδημίες μας και να κατοικούν στα γύρω χωριά της Δυτικής Μάνης.

Αν ο ερασιτεχνικός τοπικός αθλητισμός δεν εξυπηρετεί και ευχαριστεί πρώτα τους ντόπιους, τους νέους της περιοχής μας, κρατώντας τους μακρυά από κακές συνήθειες τότε για ποιο λόγο γίνεται άραγε;

Δυστυχώς οι συνθήκες συνεχίζουν να μην είναι καθόλου ευνοικές!

Το μεγάλο πρόβλημα με τις υποδομές εξακολουθεί να υπάρχει καθώς η περιοχή μας δεν διαθέτει κλειστό γυμναστήριο αναγκάζοντας μας να ταξιδεύουμε στην Καλαμάτα και να παίζουμε μονίμως εκτός έδρας. Κάνοντας δηλαδή προπόνηση υπό αντίξοες συνθήκες.

Μακρυά από παιδικές ασθένειες όπως αυτή του “πρωταθλητισμού” και της νίκης στα τοπικά με οποιοδήποτε τρόπο συνεχίσαμε και φέτος την ανάπτυξη των μικρών παιχτών μας με καθημερινή προπόνηση στο γήπεδο και παράλληλο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ανάλογα με την ηλικία.

Βρήκαμε μάλιστα σε αυτήν την κατηγορία πιο πρόσφορο έδαφος ώστε να αγωνιστούν στους επίσημους αγώνες μας ακόμα περισσότεροι αθλητές που προηγούμενες χρονιές δεν θα τα είχαν καταφέρει.

Ανδρική ομάδα
 

Το πρωτάθλημα κατά κύριο λόγο ήταν απρόβλεπτο με αρκετές και σημαντικές απουσίες. Ετσι… ανάγκασε πολλούς από τους μικρούς μας αθλητές να βγάλουν αγωνιστικά τον καλύτερο τους εαυτό όταν παρουσιάσαμε δηλαδή καμπή. Πέφτοντας στα βαθιά ενός ανδρικού πρωταθλήματος χωρίς βέβαια ακρότητες και ίχνος γραφικότητας (Π.χ. Φταίει η τύχη μας που δεν μπήκαν τα σουτ, φταίει ότι κάποιοι δεν θέλουν να πάρουμε το πρωτάθλημα, φταίνε οι διαιτητές κ.λ.π.)  που παρατηρείται συνήθως.

Ανδρική ομάδα

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ηρεμίας που διακατέχει την ομάδα , όταν ανέφερα στον πρόεδρο του ομίλου Χουχούμη Χρήστο πως υπάρχει η πιθανότητα ανόδου. Τότε εκείνος μου αποκρίθηκε να το κάνουμε μόνο εφόσον δεν θα υπάρξουν εκπτώσεις στην συμμετοχή μικρών στην επόμενη κατηγορία.

 

Συνολικά τα αποτελέσματα – Με γκρι βλέπετε τις δυο ήττες της ομάδας μας στον πρώτο γύρο!

πανό

 

Τα αποτελέσματα στον πρώτο όμιλο! 

Αποτελέσματα Α' Ομίλου

 

Τα αποτελέσματα στον δεύτερο όμιλο!

Αποτελέσματα Β' Ομίλου

 

Τα αποτελέσματα της ημιτελικής φάσης στα play off παιχνίδια! 

Αποτελέσματα play off

Ο τελικός του πρωταθλήματος μεταξύ των δυο ομάδων που πέτυχαν την άνοδο, της ομάδας μας δηλαδή και του Αστέρα Βλαχιώτη θα πραγματοποιηθεί σε ένα παιχνίδι στο κλειστό γυμναστήριο της Σπάρτης αυτή την Κυριακή 24/6 στις 20:00.
Θα ακολουθήσουν βίντεο και φωτογραφίες όλο το καλοκαίρι από την φετινή μας πορεία!
Ευχαριστώ,