Ολοκληρώθηκε το 3vs3

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο 3vs3 του Πηγάσου Μάνης στην Χαλικούρα Στούπας με συνδιοργανωτή τον δήμο Δυτικής Μάνης και με την υποστήριξη της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕΝΟ.Π.

Στον τελικό της κατηγορίας πάνω από 18 βρέθηκαν οι ομάδες Dalton των Χουχούμης, Τσουλέας, Νικολακέας, Κλαμπατσέας εναντίον της ομάδας Astrotrash των Καλογερόπουλος, Μεϊμετέας, Οουντε – μπος, Δημητρόπουλος και νικητές αναδείχτηκαν σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι οι πρώτοι με 21-16.

 

Στον τελικό της κατηγορίας κάτω των 15,  στην πρώτη θέση διακρίθηκε η τριάδα Κορκονέας Πανάρετος, Ραπτέας Νικόλαος και Αποστόλης Κατσιότας

Μεγάλος νικητής του Πήγασος Μάνης 3vs3 διαγωνισμού καρφωμάτων 2019 αναδείχτηκε ο Αντώνης Βελίου, γεννημένος το 2002. Ενώ των διαγωνισμό τριπόντων κέρδισε ο Χουχούμης Νίκος.

Ο Πήγασος Μάνης θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμο Δυτικής Μάνης για την επιχορήγηση του πρώτου τουρνουά 3vs3 που έγινε στην Χαλικούρα της Στούπας , 3 και 4 Αυγούστου .
Επίσης θέλει να ευχαριστήσει την γραμματεία και την διαιτησία των αγώνων την κ. Σταυρούλα Μάλαμα και τον κ. Λαμπρό Νάστο .
Την εταιρία Alma Sport για την χορήγηση αθλητικού υλικού σε όλους τους αθλητές των τελικών και το πλατεία καφέ Καρδαμύλης για την χορηγία νερού σε όλους τους συμμετέχοντες του τουρνουά .
Τέλος ευχαριστούμε το κανάλι best για την κάλυψη του γεγονότος .