Ανδρικό, Θουρία – Πήγασος, δεύτερος γύρος.

Ξεκίνημα

Στο παιχνίδι της Κυριακής, η Θουρία κέρδισε την ομάδα μας με τελικό σκορ 55 – 52. Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον μέχρι το τέλος και πήγαινε πόντο πόντο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο έγινε λάθος από την γραμματεία στην καταγραφή των πόντων και καλάθι της ομάδας μας από τον Ξυδέα(Νο 10) κατοχυρώθηκε στον παίχτη Γαρίνη Νικόλαο(ΝΟ 6) της Θουρίας.

Έγινε παρατήρηση από την ομάδα μας να διορθωθεί αλλά η γραμματεία επέμενε ότι το λάθος υπάρχει μόνο στο ταμπλό και διορθώθηκε. Οι διαιτητές δέχτηκαν τα λεγόμενα της γραμματείας και έγινε από μεριάς μας ένσταση (άρθρο 54 ,παρ δ) η οποία μετά την κατακύρωση του αγώνα συμπληρώθηκε από τον αρχηγό της ομάδας.

Θεωρώ ότι εκείνη την στιγμή κάναμε ότι μπορούσαμε! Σε άλλες περιπτώσεις αυτή η επιμονή της γραμματείας θα είχε προκαλέσει επεισόδια και θα είχαν γίνει γραφικοί αμφότεροι…

Εμείς όλα αυτά τα χρόνια ήμαστε ομάδα ήπιων τόνων και συνήθως δεν προχωρούμε σε ενστάσεις. Ωστόσο κρατάμε τα πάντα σε βίντεο σε όλες μας τις κατηγορίες καταρχήν για να ξέρουμε και εμείς αν έχουμε δίκιο.
Το συγκεκριμένο λάθος της γραμματείας ήταν κραυγαλέο,μπορούσε να είχε διορθωθεί εκείνη την στιγμή και να συνεχιζόταν το παιχνίδι. Μάλιστα κατέβηκαν και φίλαθλοι από την κερκίδα για να διαμαρτυρηθούν που δεν είναι από την Μάνη! Κομισάριος του αγώνα δεν υπήρχε για να γίνει κάποια διορθωτική κίνηση.Instant replay δεν υπήρχε…

Το βίντεο μπορεί να είναι συμβουλευτικού χαρακτήρα αλλά όταν είναι τόσο κραυγαλέο και ξεκάθαρο οφείλει η οποιαδήποτε επιτροπή να το συμβουλεύεται (αφού είναι συμβουλευτικού χαρακτήρα) Παρακάτω όλα τα έγγραφα και βίντεο του αγώνα.

Σε όλα αυτά δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό, καμία εμπάθεια,λατρεύουμε το άθλημα και έχουμε φέρει αυτές τις δεκαετίες όλο τον κόσμο της Μάνης κοντά στο μπάσκετ με στόχο να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του αθλήματος και εμείς με όποιον τρόπο μπορούμε.

Αναγνωρίζουμε ότι όλοι κάνουν λάθη γιαυτό και θα περιμένουμε με σεβασμό στην δίκαιη απόφαση της ένωσης.

Ημερομηνία: 08-03-2015
Διαιτητές : Μπακετέας, Τσιμπούρης
Γήπεδο: Τέντα

Δεκάλεπτα: Α(15 13),Β( 11 12),Γ(11 14),Δ( 18 13)

Θουρία: Μπαλόπουλος 12(4) , Φρόνιμος 6(2), Γαρίνης 13, Γκουμένι 2, Λεκαδίτης, Θεοδωρόπουλος, Μυλωνάς 2, Καλογερόπουλος , Πιχιγιονι, Λιανός 14, Παυλής 6, Στασινόπουλος ,

Πήγασος:Σαραντέας , Δημητρόπουλος, Λαπατάς, Οουντεμπός 5(1), Ξυδέας 18, Τσουλέας 13(2), Τσάντος , Κυβέλος 9, Θεοδωρακέας 7, Ραπτέας