“Η Άλωση της Τριπολιτσάς”

πεντάδα

Μετά την γερή σφαλιάρα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Δίωνα και την μεγάλη ήττα που μας έκανε να φαινόμαστε ομάδα παιδικού, έπρεπε να προσαρμοστούμε και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε  εκτός έδρας στην Τρίπολη κόντρα στον Πάνα Κανδήλα!
Τα δεδομένα αυτή την αγωνιστική ήταν χειρότερα από την προηγούμενη γιατί ο Μέρης και ο Λαπατάς ήταν τραυματίες και ο Ξυδέας εμπύρετος και καταπονημένος από ίωση.
Όταν έχεις αγώνα βέβαια πρέπει να προσαρμοστείς στα δεδομένα που είναι μπροστά σου και να το παλέψεις! Ξεκινήσαμε έχοντας στην βασική πεντάδα 3 παίδες(Φούντας, Δημητρόπουλος Πετριμέας) και ενώ αρχικά ο αντίπαλος πήρε διαφορά μέχρι και 8 πόντων στην λήξη του ημιχρόνου ισοφαρίσαμε με επικό τρόπο!

Στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε τον καλύτερο μας εαυτό και περάσαμε μπροστά στο σκορ μέχρι και 15 πόντους με πεντάδα: Βώβος, Πετριμέας, Ραπτέας, Κυβέλος,Φούντας
Όμως ο Πάνας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη! Ροκάνισε την διαφορά και παραλίγο στο τέλος να “κλέψει” το παιχνίδι σε ένα συγκλονιστικό φινάλε!

Σε πολύ καλή μέρα ήταν ο Βώβος που βρέθηκε στο γήπεδο αν και είχε εξεταστική την επόμενη, έβαλε κρίσιμους πόντους και έκλεψε μπάλες!

Ανδρικό, Πάνας – Πήγασος, 56 – 58(15 / 1 / 2017)
Διαιτητές:Καρδάρας, Καραμπάγιας
Δεκάλεπτα Α(17 13),Β(10 14),Γ(9 22),Δ(20 9)
Πάνας(Κούβελος) : Μαντάς , Μάλλιος, Τριανταφυλλόπουλος 3(1), Σταθόπουλος 13, Μπάρλας 7, Παπαδήμας 10(2), Πετσουνη , Σινανάι 12(2), Ζαφειράκης 2, Λινάρδος , Κωτσιόπουλος 9(1), Σάββας

Πήγασος: Πετριμέας 10, Μπαρμπετσέας Στ., Βώβος 7(2), Μπαρμπετσέας Ι., Δημητρόπουλος 3(1), Σελάμι, Ξυδέας 18, Φούντας 2, Θεοδωρακέας, Κυβέλος 15, Πουλημενέας, Ραπτέας 3(1)

Επόμενη αγωνιστική με την Αναγέννηση Παραλίας το Σάββατο  21-01-2017 στην Τέντα στις 16:00! Πλέον σε αυτόν τον όμιλο είμαστε οι πιο παλιοί γνώριμοι από τις ομάδες που συμμετέχουν μαζί με τους Γαργαλιάνους με την ομάδα της Αναγέννησης να έχει ενισχυθεί φέτος με παίχτες που στο παρελθόν προβλημάτιζαν προπονητές πιο πάνω κατηγοριών!

Αποτελέσματα