Η απόδραση των δώδεκα!

απόδραση

Μεγάλο διπλό σημείωσε η ομάδα μας εχθές στην δύσκολη έδρα των Γαργαλιάνων!
Συνήθως σε τέτοια σχετικά μακρινά παιχνίδια οι ερασιτέχνες αθλητές τελευταία στιγμή παθαίνουν κάποιο είδος “ιλαράς” και δεν έρχονται!
Η ομάδα μας αποτελείται από ένα αξιόλογο σύνολο με καλούς αθλητές που θέλουν να βοηθήσουν και παρουσιαστήκαμε και εχθές με πλήρες ρόστερ! Κάποιοι από τους αθλητές μας τελείωσαν την δουλειά τους στις 3 και με ένα σάντουιτς στο αυτοκίνητο ήρθαν κατευθείαν στον αγώνα κάνοντας τα αδύνατα δυνατά! Καταφέραμε να πάρουμε μια μικρή διαφορά από την αρχή του παιχνιδιού την οποία διατηρήσαμε σε όλο το παιχνίδι οδηγώντας μας στην δεύτερη νίκη για το πρωτάθλημα!
Ο Αντίπαλος μας παρουσίασε παίχτες που δεν είχε στην τρίτη αγωνιστική ενδεικτικό του πόσο κρίσιμο παιχνίδι ήταν! Όλες οι ομάδες φέτος παρουσιάζονται πολύ πιο δυνατές με μικρές διαφορές μεταξύ τους και κάθε στραβοπάτημα μετράει! Όλοι μπορούν να νικήσουν τον οποιονδήποτε και δεν υπάρχει αδιάφορη ομάδα στον όμιλο.

απόδραση

Ανδρικό, Γαργαλιάνοι – Πήγασος,50 – 56 (18/12/2016)

Διαιτητές: Νάστος, Μπακετέα
Δεκάλεπτα: Α(14 19),Β(11 10),Γ(11 12),Δ(14 15)
Γαργαλιάνοι(Ψυχογιός):Πετρόπουλος Χρ 2, Πετρόπουλος Περ , Βασιλακόπουλος, Τσαγκάρης 2, Πουλουπάτης 6, Τσαγκάνης 16(4), Τσέκερης, Αλεξίου 10, Λουμιώτης, Μπουγάτσος 14(2), Κουτουλογένης, Ντεμερούκας
Πήγασος: Πετριμέας 2, Βώβος 8(1), Φούντας, Μπαρμπετσέας, Λαπατάς 8(2), Δημητρόπουλος, Ξυδέας 19(1), Μέρης 12(2), Θεοδωρακέας, Κυβέλος 6, Πουλημενέας 1, Ραπτέας