Ανδρικό, Πήγασος Θουρία, 58 – 61

Ξεκίνημα

Για την τρίτη αγωνιστική, ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στην Τέντα επειδή στο δημοτικό στάδιο της παραλίας υπήρχε πολιτική ομιλία.
Σε αυτό το παιχνίδι ξαναγυρίσαμε στην αρχική σύνθεση μας 3 μεγάλοι 2 μικροί ενώ το παιχνίδι πήγαινε πόντο πόντο μέχρι το τέλος με αρκετές εναλλαγές.

Ξεκίνημα

Δυστυχώς ένας επιπόλαιος τραυματισμός μέρες πριν τον αγώνα στον βασικό μας ψηλό τον Κυβέλο Μάκη έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Παρόλα αυτά,  μερικά λεπτά πριν το τέλος ήμασταν 4-5 πόντους μπροστά αλλά δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε αυτή την μικρή διαφορά ή να την διευρύνουμε.

Είχε γίνει αρκετή δουλειά τις προηγούμενες εβδομάδες και προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου και τις ικανότητες των μικρών μας. Στην άμυνα δεν καταφέραμε να ακολουθήσουμε κάποια πράγματα μέχρι το τέλος που είχαμε δουλέψει. Κάποιες λάθος επιλογές, τραβηγμένα σουτ, γλιστρήματα στο γήπεδο λόγω υγρασίας, ο πίνακας και το 24αρι που δεν δούλευε και το φώναζε η γραμματεία δημιουργώντας σύγχυση έκριναν τον νικητή σε ένα μεγάλο ντέρμπι. Ελπίζω όσοι μπασκετάνθρωποι μαζευτήκατε στο γήπεδο να σας άρεσε αυτό που είδατε !

Ανδρικό, Πήγασος Θουρία, 58 – 61
Ημερομηνία: Κυριακή 11/01/2015 20:00
Γήπεδο : Τέντα

Διαιτητές :Μπακετέας, Καραμπάγιας
τραυματίας : Κυβέλος

Δεκάλεπτα Α(11 17), Β(16 12), Γ(17 11), Δ(14 21)

Πήγασος : Λυμπέρης, Τσαρτσίου 3(1), Μουρούφας 3(1), Λαπατάς 4, Τσάντος , Ξυδέας 18(1), Τσουλέας 26(1), Σαραντέας, Οουντεμπός, Θεοδωρακέας 4, Ραπτέας

Θουρία: Μπαλόπουλος 5, Φρόνιμος , Γαρίνης 17, Κότσιρας , Μαξιλαράς, Τσάβλης 3(1), Μυλωνάς 2, Πιχιγιόνι 7, Γκουμένι , Λιανός 15, Στασινόπουλος , Παυλής 12