Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας !

έναρξη

Στο πρώτο παιχνίδι εναντίον της Χώρας οι ομάδες ήταν πλήρεις και μετά από ένα ντέρμπι που πήγαινε πόντο πόντο, κέρδισε η ομάδα της Χώρας με τελικό σκορ 67-57!
Στην επανάληψη όμως για τον δεύτερο γύρο και οι δυο ομάδες παρουσιάστηκαν με ελλείψεις στην βασική πεντάδα με σημαντικότερες εκείνες της Χώρας ! Μετά από ένα παιχνίδι εξίσου ντέρμπι με το πρώτο η ομάδα μας κέρδισε με τελικό σκορ 55 – 47!

Τα αποτελέσματα, οι νίκες και οι ήττες γράφονται πάντα από αυτούς που είναι μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου και η ομάδα μας αν και για μια ακόμα αγωνιστική παρουσιάστηκε με σημαντικές απουσίες έδειξε τον καλύτερο της εαυτό και επέστρεψε στις νίκες!

Σε μεγάλη μέρα για το παιχνίδι αυτό ο Πουλημενέας Άρης – θεός του πολέμου – μπήκε την κατάλληλη στιγμή στο τέταρτο δεκάλεπτο που ο ψηλός μας ο Κυβέλος είχε συμπληρώσει 4 φάουλ, κέρδισε φάουλ, ευστόχησε σε κρίσιμα σουτ και έπαιξε καλή άμυνα!

Συγχαρητήρια και στους μικρούς της ομάδας μας Βώβο, Πετριμέας, Μπαρμπετσέας, Φούντας που άντεξαν στην ψυχολογική πίεση του παιχνιδιού και πρόσφεραν σημαντική βοήθεια !

Ανδρικό, Πήγασος – Χώρα, 55 – 47(5/2/2017)

Διαιτητές: Dashi, Μητσέας
Δεκάλεπτα: Α(09 15), Β(17 09), Γ(14 12), Δ(15 17)

Πήγασος: Πετριμέας 6, Μπαρμπετσέας Στ. , Βώβος 10(1), Θεοδωρακέας, Μπαρμπετσέας Ιωαν., Φούντας, Ξυδέας 17(1), Μέρης 7(1), Θεοδωρακέας, Κυβέλος 8, Πουλημενέας 4, Ραπτέας 3(1)

Χώρα (Τσέρπες): Βαγενάς, Δημητρακόπουλος 8(2), Φαρμάκης, Ποδοχωρίτης 12, Ρούτσης Γεώρ. 4, Ρούτσης βασ., Ζέρβας, Δαυίδ 4, Δημόπουλος 2, Αργυρόπουλος, Αθανασόπουλος 17

Τα αποτελέσματα της ένατης αγωνιστικής!

9τη

Βαθμολογία ομίλου για την ένατη αγωνιστική!

9τη

Επόμενη αγωνιστική για την ομάδα μας εναντίον του ΠΑΟΚ  την Κυριακή 12/2 στις 20:00 στο Δ.Σ. της παραλίας!

10τη