Ήττα από τους Γαργαλιάνους για το ανδρικό μας.

gargalianoi

Νομίζω αυτό το παιχνίδι οι περισσότεροι(ακόμα και η ένωση διαιτητών;) περίμεναν ότι θα ερχόταν πιο κοντά στο score από το τελικό 74 – 43 που βρήκε τους Γαργαλιάνους νικητές.
Όπως είπαμε από τον Σεπτέμβρη στόχος μας είναι να αγωνιστούν αρκετά οι μικροί και για να πας ένα βήμα μπροστά και να ξεκολλήσεις από την στασιμότητα πολλές φορές χρειάζεται να κάνεις 2 πίσω.

tsouleas

Χτες ξεκινήσαμε με 3 μικρούς βασική πεντάδα το παλέψαμε στο πρώτο ημίχρονο αλλά μετά η διαφορά άνοιξε. Δυστυχώς στο δεύτερο δεκάλεπτο είχαμε και ένα ελαφρύ διάστρεμμα του Τσουλέα το οποίο μας κράτησε πίσω αλλά θα ξεπεραστεί μέχρι τον επόμενο αγώνα. Το παιχνίδι είχε αρκετά ανοιχτές άμυνες για τα δεδομένα της κατηγορίας με τους Γαργαλιάνους να προσπαθούν έχοντας καλό spacing να εκμεταλλευτούν τα kicks στις γωνίες και την έφεση τους στο μακρινό σουτ.

Οι Γαργαλιάνοι εξελίσσονται τα τελευταία χρόνια, όπως έλεγε και το scouting έχουν κάνει αρκετές μεταγραφές από πέρυσι από τις γειτονικές περιοχές, έχει καλή διοίκηση σε σχέση με τον ανταγωνισμό που φαίνεται να μην έχει καβαλήσει το καλάμι και λειτουργεί με σταθερές κινήσεις χωρίς πυροτεχνήματα.
Λογικά το γήπεδο έχει επιδιορθωθεί αλλά είμαι ευτυχής που δεν χρειάστηκε να δοκιμαστεί από βροχοπτώσεις κ.λ.π. την ώρα του αγώνα.
Τέλος στο γήπεδο ήρθε αρκετός κόσμος για να παρακολουθήσει την τοπική ομάδα.

Ανδρικό,Γαργαλιάνοι – Πήγασος, 74 – 43
Απουσίες: Κυβέλος , Ραπτέας, Λυμπέρης
Τραυματίας: Λαπατάς
Γήπεδο : Δ.Σ. Γαργαλιάνων
διαιτητές : Ταβουλαρέας, Καραμπάγιας
Δεκάλεπτα: Α(20 18),Β(15 06),Γ(20 11),Δ(19 08)

Γαργαλιάνοι(Ανδρικόπουλος): Ανδρινόπουλος 7(1), Καψιμάλης 19, Πετρόπουλος , Τσαγκάρης, Δημητρακόπουλος Παν. 7(1),Τσαγκάνης 14(2), Ζαχαρόπουλος 4, Βασιλόπουλος 4, Σύλλας 7(1), Καμπύλης , Μητρόπουλος 8, Μπουγάτσος 2

Πήγασος: Πετριμέας, Ταβουλαρέας, Μουρούφας 10(1), Τσάντος 2, Οουντεμπός, Ξυδέας 17(1), Τσουλέας 8(2), Σαραντέας 3(1), Τσαρτσίου 1, Θεοδωρακέας 2