Με το δεξί ξεκίνησε το ανδρικό μας !

omada

Ξεκίνησε το ανδρικό μας με το δεξί εχθές εναντίον της Εράνης Φιλιατρών με score 82 – 61! Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι πήγαινε πόντο πόντο λόγω της πιο συντηρητικής τακτικής που ακολουθήσαμε σε άμυνα και επίθεση ενώ στην συνέχεια τα πράγματα κύλησαν ευνοϊκότερα για εμάς και χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι αθλητές μας.

Φέτος την ομάδα μας βοηθάει από την ενορία της Πλάτσας ο ιερέας Λυμπέρης Κώστας που από την προηγούμενη άνοιξη ήρθε στην προπόνηση μας με στόχο να γυμναστεί και τελικά αφομοιώθηκε.Είναι καλός αθλητής και αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα για τους νέους μας αθλητές.

pater6

Επίσης στην σύνθεση μας ένας από τους καινούργιους πενταδάτους μας ο Θεοδωρακέας Άγης, μαθηματικός, από τις ακαδημίες της ομάδας μας ήταν πολύ εύκολο να προσαρμοστεί στην φιλοσοφία μας.

Οι μικροί της ομάδας μας Τσουλέας(βασική πεντάδα), Ταβουλαρέας, Οουντεμπός, Τσάντος(βασική πεντάδα),Τσαρτσίου βρίσκονται σε μεγαλύτερη ετοιμότητα από εμάς τους υπόλοιπους αυτή την στιγμή. Τέλος σε αυτό τον αγώνα δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού ο Μανώλης Λαπατάς!

Δεκάλεπτα: Α(13 09) Β(13 13) Γ(27 12) Δ(29 28)
στάδιο: Δημοτικό στάδιο Παραλίας Καλαμάτας
διαιτητές: Μπακετέας, Καραμπάγιας

Πήγασος: Ταβουλαρέας, Λυμπέρης 2, Τσαρτσίου 2,Μουρούφας 8(2),Τσάντος , Οουντεμπός 2, Ξυδέας 26, Τσουλέας 22(1), Σαραντέας ,Κυβέλος 16, Θεοδωρακέας 1, Ραπτέας 3(1)

Εράνη(Γοιδοκωστόπουλος):Γιαννόπουλος 2, Φράγκος , Τασούλης, Γαλανόπουλος, Τζόρβας , Νικολόπουλος 22, Καυκής 15(2), Γιαννόπουλος 2, Παγάρης 20(2), Κουτσογιάννης , Βορρές

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *