Κορασίδες Βόλεϊ 2015-2016

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου ξεκίνησε το πρωτάθλημα κορασίδων του Ε’ ομίλου της ΕΣΠΕΠ όπου αγωνίζεται η ομάδα μας. Φέτος οι ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι οι ΑΟ Ακριτας, ΝΟΚ Ποσειδών, Μεσσηνιακός ΓΣ, ΓΕ Μεσσηνίας, ΑΟ Καλαμάτα 80, ΓΣΜ Λύκαια Και ΝΟ Πύλου. Οι αγώνες είναι επτά (ΕΔΩ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των αγώνων, και ΕΔΩ τα αποτελέσματα). Τα πρώτα τρία παιχνίδια είναι και τα πιο δύσκολα απέναντι στον ΑΟ Ακρίτας, ΝΟΚ Ποσειδών Και Μεσσηνιακός ΓΣ.

όλοι μαζί

Η ομάδα αποτελείται από 12 παίκτριες, τις Περδικέα Χριστίνα, Πετριμέα ίντα, Αζεμάϊ Αλεξάνδρα, Αρβανιτάκη Σελήνη, Ταβουλαρέα Αθανασία, Κίστα Στελίνα, Κουλλόλλη Γκρισίλντα, Λαμπροπούλου Ευαγγελία, Λαμπροπούλου Φωτεινή, Κίστα Πάλμα, Μπουλλάρι Αλεξάνδρα και Κίστα Αλεξάνδρα. Ο προπονητής είναι ο Τάσος Περδικέας.

Στις 21/11 και 5/12 πραγματοποιήθηκαν η πρώτη και δεύτερη αγωνιστική με τις ομάδες ΑΟ Ακρίτας και ΝΟΚ Ποσειδών με σκορ 0 – 3 σετ υπέρ των αντιπάλων. Αν και το αποτέλεσμα δεν ήταν ευνοϊκό υπέρ μας, τα κορίτσια μας, άφησαν μόνο καλές εντυπώσεις αντιμετωπίζοντας στα ίσια δυο από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου. Παρ όλες τις αντίξοες συνθήκες προπόνησης λόγω του ότι πραγματοποιείται σε ανοικτό γήπεδο και όταν μας το επιτρέπει ο καιρός, κατάφεραν να φτάσουν πολύ κοντά στο να πάρουν σετ από τον Ακρίτα και τον ΝΟΚ. Συνεχίζοντας το πρόγραμμά του ο προπονητής, με θέληση και αρκετή προσπάθεια από τις κοπέλες θα έρθουν και ευνοϊκότερα αποτελέσματα στις επόμενες αγωνιστικές.

Στόχος του τμήματος βόλεϊ είναι μέσα από την δουλειά που γίνεται στις κορασίδες και έπειτα στις νεάνιδες να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική και υπολογίσιμη ομάδα γυναικών (όπως ήδη αντίστοιχα υπάρχει στο μπάσκετ ανδρών) που θα μπορεί να στέκεται επάξια απέναντι στις ομάδες της Πελοποννήσου. Για την επίτευξη αυτού του στόχου αναγκαίος είναι ένας κατάλληλος χώρος άθλησης για τον σύλλογό μας, ώστε με υπευθυνότητα και ασφάλεια, τα παιδιά μας, να γνωρίσουν τον αθλητισμό και με την σειρά τους να συμβάλουν στο λόγο ύπαρξης της ομάδας μας, της ιδέας του «ευ αγωνίζεσθαι», συνεχίζοντας έτσι το έργο του ΠΗΓΑΣΟΥ ΜΑΝΗΣ!

Η Πατρίς μου είναι η Μάνη