Πρεμιέρα για το ανδρικό πρωτάθλημα

πανό

Για την πρεμιέρα του ανδρικού πρωτάθληματος εναντίον του Πολύβιου η ομάδα μας ηττήθηκε με 45 – 64!

Με αρκετό άγχος για τους περισσότερους σε μια καινούργια ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια με πολλές προσθήκες φέτος το παιχνίδι μας βρήκε στο ξεκίνημα με 10 πόντους μπροστά!
Στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο που θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε στο σκορ κολλήσαμε, δεν είχαμε καλή απόδοση επιθετικά, ήμασταν αργοί στις επιστροφές και η ομάδα του Πολύβιο βρήκε τον τρόπο πολύ αργά να ροκανίσει την διαφορά και να περάσει μπροστά στο σκορ!
Στα τελευταία λεπτά και ενώ η νίκη φαινόταν απίθανη οι τελευταίες αλλαγές και η τακτική που δοκιμάσαμε οδήγησαν την διαφορά σε διψήφιο αριθμό  που μάλιστα έφτασε το τελικό 45- 64 χάνοντας έτσι μια καλή ευκαιρία για νίκη στην πρεμιέρα μας!

Θεωρώ ότι υπάρχει ένα πολύ αξιόλογο δυναμικό στην ομάδα και χρειάζεται λίγος χρόνος για να δεθούν σαν ομάδα οι παίχτες και να ενεργοποιηθούν όσοι δεν είχαν καλή απόδοση!

Ανδρικό, Πήγασος – Πολύβιος, 45 – 64
Διαιτητές: Μπακετέας, Μητσέας

Δεκάλεπτα: Α(20 12),Β(07 14)Γ(07 14),Δ(11 24)

Πήγασος: Πετριμέας, Βώβος 1, Φούντας , Δημητρόπουλος 2, Λαπατάς 8(1), Μπαρμπετσέας Ι., Ξυδέας 15, Μέρης 10, Θεοδωρακέας 2, Κυβέλος 3, Πουλημενέας 4, Ραπτέας
Πολύβιος (Δουμουράς): Αργυρόπουλος 4, Ανδριόπουλος , Μιχαλόπουλος, Τρυφωνόπουλος 26(3), Χριστογιαννόπουλος 5(1), Νικολόπουλος 10, Σιαμπάνης 7, Γκιούμες , Κελερης 8